Norbert Susemihls Joyful Gumbo Jazz and Blues Band – Jazz på Harmonien

kr.375

Inkl. Jazz buffet – afholdes på Harmonien i Rødvig

Billetter kan også købes via

 • Billettelefonen: 30 57 19 99
  torsdage og søndage mellem 16.00 og 19.30
 • Kontorcenteret Store Heddinge
  Algade 18, Store Heddinge
  tlf.: 56 50 33 32
 • Staxen Bøger og Papir
  Hovedgaden 56, Hårlev
  tlf.: 35 10 69 18
- +
Varenummer (SKU): 2024-03a Kategori:

Beskrivelse

Lørdag den 9. marts 2024, kl. 18.00

Norbert Susemihl’s Joyful Gumbo er et internationalt, skandinavisk baseret jazzband med en høj standard for kvalitet og musikalitet. Bandet er meget efterspurgt og bliver rost for sine koncertoptrædener og modtager entusiastiske publikums påskønnelser og anmeldelser. 

Sekstetten består af nogle af Europas bedste jazzmusikere på deres respektive instrumenter. 

Bandet har et usædvanligt bredt repertoire af hele spektret af musik fra Jazzbyen: Traditionel Jazz, Swing, Rhythm & Blues, Latin, Gospel, Ragtime og noget funky Brassband Street og Mardi Gras Music. Bandet blander disse stilarter respektfuldt og udvikler nye rytmiske retninger, alle bundet sammen af kapel lederens omfattende viden om repertoiret, komponister, kultur og kontekst af de musikalske rødder. Bandets unikke blanding af sange og deres friske og energiske fortolkninger gør deres optrædener til en inspirerende og yderst kreativ musikalsk oplevelse: Hot & Swinging New Orleans Music.

Norbert Susemihl, trompetist, sanger og trommeslager, har været rejsende i New Orleans-musikken i mange år og optrådt på internationale festivaler og koncerter. I over 4 årtier har han pendlet mellem sit andet hjem i New Orleans, hans fødeby Hamborg, og senere også Danmark. 

Gennem 1970’erne og 1980’erne fik Susemihl omfattende forbindelser i New Orleans, med de stadig levende legender, studerede deres stil og lærte om deres musik. Han er blevet en integreret del af New Orleans musikscene, hvor han spiller omkring 80 koncerter årligt som solist med de lokale bands. 

Som bandleder lader han sin erfaring flyde ind i adskillige projekter, hvor han bygger broen mellem traditionel New Orleans Jazz og den nye generations musik og udvikler den yderligere stilistisk. Hans improvisationer og fortolkninger af det musikalske materiale viser en evigt nærværende melodisk tilgang. Med sin fremragende musikalitet og dynamiske autenticitet er han en af de førende trompetister i New Orleans Style. Han har indspillet og produceret over 50 indspilninger både med egne bands og som solist med andre.