Herman’s Hermits

kr.250

Afholdes i Snurretoppen i Store Heddinge.

UDSOLGT!

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2024-04a Kategori:

Beskrivelse

Torsdag den 18. april 2024, kl. 20.00

Herman’s Hermits blev dannet i 1964 i Manchester, England.

Herman’s Hermits er den dag i dag et enormt populært turnerende band, der begejstrer publikum over hele verden med deres unikke lyd og varme humor.
Oprindeligt blev bandet kaldt Herman and The Hermits (dette blev kort efter ændret til Herman’s Hermits for at afspejle bandet som helhed). De var i høj grad en del af teenage revolutionen, der fandt sted i det moderne Storbritannien.

Med hele 23 hit-plader, der solgte over 80 millioner eksemplarer, multi-million streams og downloads, enormt succesfulde turnéer i Storbritannien, Amerika, Australien, Europa og den bredere verden, rangerer de stadig som en af de mest succesrige populære musik-acts, Storbritannien har nogensinde produceret.

Rejs gennem tiden og oplev Herman’s Hermits, der stadig er “going strong” fra 60’erne og hele vejen op til det nye årtusinde.
Siden deres spæde begyndelse i Manchester i april 1964 har Herman’s Hermits leveret 23 hit-singler, 10 album, 3 portrætprogrammer og en overflod af tv-shows og verdensomspændende koncertturnéer.

Deres pladesalg har nået utrolige 60 millioner eksemplarer.
Herman’s Hermits formår at tiltale publikum vidt og bredt. Både de voksne, der mindes 60’erne, og de nye fans, der hopper med på den fortsatte bølge. Der er garanti for en fuldendt oplevelse for alle. Herman’s Hermits leverer en show oplevelse i absolut verdensklasse med en energisk og dynamisk scene præstation og en solid musikalsk dygtighed, hvor de “Golden Oldies” stadig udgør en væsentlig del af showet. Hvem kan modstå trangen til at synge med på de nostalgiske numre som “No Milk Today” og “Mrs. Brown You’ve Got A Lovely Daughter”?

Lad os præsentere medlemmerne i bandet:

  • Keyboards og vokal: Tony Hancox
  • Guitar og vokal: John Summerton
  • Bas og hovedvokal: Jamie Thurston
  • Trommer og vokal: Barry Whitwam