Tim Schou

kr.100

Billetter kan også købes via

 • Billettelefonen: 30 57 19 99
  torsdage og søndage mellem 16.00 og 19.30
 • Kontorcenteret Store Heddinge
  Algade 18, Store Heddinge
  tlf.: 56 50 33 32
 • Staxen Bøger og Papir
  Hovedgaden 56, Hårlev
  tlf.: 35 10 69 18
- +
Varenummer (SKU): 2023-16a Kategori:

Beskrivelse

Tirsdag den 5. decmber 2023, kl. 20.00

Tim Schou kommer til Spilledåsen til december og spiller en helt særlig koncert – varighed: 1 time uden pause

Hver sommer afholder Tim Schou en minifestival på Stevns, ved navn SCHOUCAMP. I år har han inviteret alle, der har købt early bird billetter til hans festival i 2024, til en helt særlig koncert og den helt særlige koncert skulle foregå et helt særligt sted. Der var ingen tvivl i Tim’s hoved, det skulle nemlig være den gamle biograf i Store Heddinge.

“Min årlige festival foregår på Stevns og det er her jeg kommer fra, så da jeg skulle finde et sted at afholde min koncert, vidste jeg med det samme at det skulle være det sted jeg havde min første kinddans, det sted jeg spillede teater og det sted jeg gik i biografen, som dreng. Jeg voksede op i Store Heddinge og jeg glæder mig til at spille for byen igen.”

Selvom koncerten er tiltænkt Tim’s “early bird” gæster til SCHOUCAMP 2024, har han givet os lov at invitere hele byen og omegn til denne aften. 

– Tim Schou er opvokset på Stevns og har ihærdigt opbygget et solo-navn i international klasse, efter tiden med bandet A Friend In London. På Spotify har Tim Schou 100.000 månedlige lyttere og det pt. mest populære nummer, “Acapella”, har mere end10 millioner afspilninger.

I starten af 2022 udgav Tim Schou sit debutalbum i eget navn og høstede bl.a. 5/6 stjerner fra musikmagasinet GAFFA.

GAFFA’s anmeldelse: Schou formår at levere popmusik af international kvalitet og charmerende kaliber. Hans musik gør det, popmusikken skal: Albummet består af stærke lag-på-lag-produktioner, som er skruet sammen af gode guitar-riffs, samples og hooks, som sidder fast i lang tid efter første gennemlyt.

Tim Schou’s navn er i den grad ved at kravle op i den internationale elite, så benyt dig af denne chance for at opleve ham helt intimt og helt tæt på, i den gamle biograf, Spilledåsen.