Doc Houlinds New Orleans Revival feat. Deborah Herbert – Jazz på Harmonien

kr.350

Kun få billetter tilbage!

Inkl. Jazz buffet – afholdes på Harmonien i Rødvig

Evt. resterende billetter kan købes seneste onsdag den 27. september kl. 18 via

  • Billettelefonen: 30 57 19 99

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2023-12a Kategori:

Beskrivelse

Lørdag den 30. september 2023, kl. 18.00

Orkesteret består af yngre og ældre musikere hvor bl.a. Doc Houlind, der selv har spillet et årti med PAPA BUE , alle med en fælles interesse for tidlige Papa Bue numre samt den tidlige New Orleans jazz, som den f.eks. blev præsenteret af de største amerikanske orkestre, der var med til at skabe revival jazz perioden, der udgjorde jazzboomet i 60’erne og 70’erne i Europa.

Her tænkes bl.a. på Kid Ory’s og Louis Armstrongs Bands, hvor der inspireres til mere solistiske præstationer og så især George Lewis orkestre med fantastisk ensemblespil i form af rytmisk tailgate basunspil flettet sammen med klarinetspring fra højde til dybde rundt om melodisk dynamisk trompetspil. Endelig har orkesteret fundet idealformationen til sådant sammenspil, og hvor alle i orkesteret uden undtagelse har samme indstilling og musikalske opfattelse og sverigeom skaber Traditionel Jazzmusik af højeste klasse.

Dette projekt er lykkedes over alt forventning – klubberne og festivalerne virker begejstrede og orkesteret har musikalsk glød i øjnene. Bandet har fået ry for at mestre disse kriterier uimodståeligt. Alt dette kunne dog ikke lykkes uden den kompakt swingende rytmegruppe med miss ”Sweet Purnell”i form af Lis Krøyers nydelige kvindelige skikkelse og nu ligesom Doc Houlind dynamisk på trommer som i Papa Bue-tiden. og Sammy Rimington jokendt trommeslager plus swingende banjo og bas til en rytmegruppe, der sammen giver et herligt swingende up-beat, og repertoiret er lige fra ren New Orleans og nyere Armstrong og Papa Bue numre.

Deborah Herbert

Hun er en amerikansk gospel og jazz/blues sanger, der bor i København. En sager af hjerte og sjæl.
Klassiske og Jazzy Blues toner blandet med en fremvisning af akustiske sultry lyde og bevægelse.