Det lille spillested - med den store lyd

Spilledåsens nyhedsbrev - januar 2021

Du modtager dette nyhedsbrev, da du tidligere har tilmeldt dig via vores hjemmeside. Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve, skal du benytte dig af linket nederst i denne mail til at afmelde dem.

Hermed ønskes I alle et godt nytår – med et håb om at de store musikoplevelser, som venter på os i 2021, kan blive gennemført.

Vi vil jo så gerne give jer glæden ved de særlige lejligheder, hvor musikken kan fylde jeres kulturelle trang til gode, berigende oplevelser – men vi er desværre ikke eneherskere på området og kan ikke alene bestemme gennemførslen af koncerter. Vi har fået en ”medspiller” på holdet, der stadig driller ikke alene os som arrangør, men også det ganske land.

Coronapandemien har jo desværre stadig et fast greb om nationen og sætter dermed stadig begrænsninger for samvær og udfoldelser mht. oplevelser. Derfor har vi set os nødsaget til at flytte koncerten med The Dublin Legends fra d. 10. februar til d. 18. november. Dette kan jo betyde, at den nye dato ikke passer ind i kalenderen, eller at fremrykningen er for uoverskuelig og ikke lige er til at tage stilling til. Derfor er der mulighed for at få billetpengene tilbage ved at henvende sig det sted, hvor billetten er købt, inden udgangen af februar måned. Et alternativ er at beholde billetten og glæde sig til koncerten d. 18. november. Resten af forårets koncerter regner vi stadig med kan gennemføres – hvis corona det vil.

Spilledåsen har også et yderligere arrangement ud over de annoncerede koncerter – nemlig den årlige generalforsamling. Vi satser på d. 16. marts i Snurretoppens lokaler. Mød op og bliv orienteret om det forgangne års hændelser og vær med til at berige bestyrelsen med gode input til det fremtidige arbejde i det kommende år. Man kan jo også stille op til bestyrelsen! 

Med håb om at corona ikke driller yderligere ser vi frem til nye, spændende musikoplevelser i den gamle biograf med den store lyd. 

Venlig hilsen 

Spilledåsen

Ændre din tilmelding    |    Læs online
Kulturforeningen Spilledåsen
Algade 32, 4660 Store Heddinge