Det lille spillested - med den store lyd

Corona nyhedsbrev

Du modtager dette nyhedsbrev, da du tidligere har tilmeldt dig via vores hjemmeside. Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve, skal du benytte dig af linket nederst i denne mail til at afmelde dem.

Spilledåsens halvårlige jazzarrangement lørdag den 3. oktober på Harmonien i Rødvig bliver denne gang afholdt anderledes end tidligere pga. Coronaens fortsatte hærgen og regeringens tiltag med restriktioner i forbindelse med virussens udbredelse.

Der vil være opstart kl. 18. Her vil de fremmødte blive ført ind i salen til anviste pladser, hvor maden vil stå portionsanrettet på mindre borde. Musikken med United Nations Jazzband starter kl. 19 og slutter kl 21.30 efter 2 gode sæt med pause – beklageligvis uden svingom på dansegulvet – altså kun lyttekoncert. Efterfølgende skal alle have forladt etablissementet kl. 21.50. Altså (desværre) ikke noget med at stå og hygge ved baren efter at musikken er stoppet!

Det er også pålagt alle at bære mundbind, når man står eller går rundt i salen bl.a. ved køb af drikkevarer eller toiletbesøg. Når maden indtages ved bordene, er man selvfølgelig nød til at tage mundbindet af, da det jo ellers er svært at nyde maden.

Man skal have sit eget mundbind med. Foreningen kan dog i nødstilfælde udlåne mundbind, så vi undgår, at nogen bliver bortvist for ikke at leve op til forordningerne.

Spilledåsen beklager ændringen i programmet, men vi synes, det at vigtigt at holde gang i kulturlivet på Stevns på trods af, at vi er underlagt disse strukturelle ændringer forårsaget af smittetrykket.

Til slut kan meddeles at der stadig er enkelte billetter tilbage til dette New Orleans Jazzarrangement.  

Ændre din tilmelding    |    Læs online
Kulturforeningen Spilledåsen
Algade 32, 4660 Store Heddinge