Det lille spillested - med den store lyd

Spilledåsens nyhedsbrev (Corona-udgave)

Du modtager dette nyhedsbrev, da du tidligere har tilmeldt dig via vores hjemmeside. Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve, skal du benytte dig af linket nederst i denne mail til at afmelde dem.

Corona har lagt sin klamme hånd over det ganske land, hvilket har betydet, at megen social og kulturel aktivitet er minimeret eller helt ophørt, og forskellige foreninger, teatre, biografer og spillesteder har måttet aflyse eller flytte diverse opførelser og optrædener.

Dette er også overgået Spilledåsen, og vi har måttet aflyse resten af dette års forårsprogram, da vores spillested Snurretoppen er lukket, og de gæstende musikere selv har anmodet om en aflysning, men samtidig udtrykt ønske om at finde en anden dato, da de meget gerne vil spille for vores altid veloplagte publikum. 

Disse datoer er allerede faldet på plads, og vi kan glæde os til at opleve:

Walter Trout (vi arbejder på at få en ny dato snarest),
Hyldest til Benny Andersen den 9. marts 2021
Tip Toe Big Band den 29. marts 2021
Rasmus Lyberth med band den 11. maj 2021.

Hvis du stadig ønsker at gøre brug af den billet, du har købt til den gældende koncert, skal du ikke foretage dig noget, gemme billetten og bare vente tålmodigt indtil den store dag oprinder, hvor ventetiden honoreres med et brag af en koncert. 

Skulle de nye udmeldte datoer forekomme for langt ude i fremtiden, og du dermed ønsker dine penge tilbage, skal du bare ringe på billettelefonen 30571999, som er åben torsdag og søndag i tidsrummet 16:00 – 19:30 til og med d. 31. maj. I den anden af røret vil du møde et rart menneske, der vil sørge for, at du får dine penge retur.

Har du imidlertid købt billetten hos et af vore udsalgssteder Staxen Boghandel i Hårlev eller Kontorcenteret i St. Heddinge, skal du henvende dig der og ikke ringe til billettelefonen. Her kan du så få byttet billetten til kontanter.

Vi håber selvfølgelig, at så mange som muligt vil gøre brug af den købte billet, så man ikke går glip af en stor musikalsk oplevelse.

Venlig hilsen

Spilledåsen

Ændre din tilmelding    |    Læs online
Kulturforeningen Spilledåsen
Algade 32, 4660 Store Heddinge