Det lille spillested - med den store lyd

Spilledåsens nyhedsbrev - april 2021

Du modtager dette nyhedsbrev, da du tidligere har tilmeldt dig via vores hjemmeside. Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve, skal du benytte dig af linket nederst i denne mail til at afmelde dem.

Endnu engang er det desværre nødvendigt at ændre tider for Spilledåsens arrangementer pga. af de vedtagne politiske forordninger forårsaget af coronaens hærgen over det danske land.

Dette betyder, at vores populære jazzarrangement på Harmonien med Doghouse Cats er flyttet fra d. 17. april 2021 til d. 16. oktober 2021.

Fangekoret er også flyttet fra d. 25. april 2021 til d. 26. februar 2023. Desværre bliver der en del ventetid på denne oplevelse – men vi kunne ikke få en koncert før med dette populære foretagende.

Derimod forventer vi, at koncerten med Rasmus Lyberth kan gennemføres, hvilket er d. 18. maj 2021.

Der har også været tvivl om den årlige generalforsamling. Vi håber, at dette kan lade sig gøre d. 10. maj i Snurretoppens lokaler.

Som altid er der mulighed for at få pengene tilbage på forudbestilte billetter, når der er ændringer i koncertprogrammet. Dette gøres ved at henvende sig til det sted, hvor billetten er købt, hvorefter pengene vil blive refunderet. Vi ser dog helst, at I beholder billetten. Ved tvivlsspørgsmål er der altid mulighed for at kontakte billettelefonen på 30 57 19 99, som er åben torsdag og søndag kl. 16 – 19.30.

Vi håber ikke, at det bliver nødvendigt med yderligere ændringer. Som det ser ud nu med de gode, reducerede tal for coronasmitten, der samtidig bevirker et politisk pres på den siddende regering fra partier i oppositionen, håber vi på, at samfundet åbner tidligere op end annonceret, så vi kan få gang i det berigende kulturliv.

Venlig hilsen

Spilledåsen

Ændre din tilmelding    |    Læs online
Kulturforeningen Spilledåsen
Algade 32, 4660 Store Heddinge