Det lille spillested - med den store lyd

Spilledåsens nyhedsbrev - marts 2021

Du modtager dette nyhedsbrev, da du tidligere har tilmeldt dig via vores hjemmeside. Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve, skal du benytte dig af linket nederst i denne mail til at afmelde dem.

I Nyhedsbrevet - som vi efterhånden også kan kalde Corona Tidende - må vi desværre meddele, at forestående koncerter igen må flyttes på grund af regeringens restriktioner i anledningen af, at de nye varianter af coronavirus har fundet indpas i det danske samfund.

Det drejer sig om ”Hyldest til Benny Andersen”, der er flyttet fra den 9. marts 2021 til den 26. oktober 2021, samt Tiptoe Bigband, som er flyttet fra den 29. marts 2021 til den 4. april 2022 (læg mærke til årstallet på den sidste koncert). Desuden ligger det stadig fast, at Walter Trout kommer til Spilledåsen den 27. september i år.

Disse omlægninger kan jo betyde, at de nye datoer ikke passer ind i fremtidskalenderen. Derfor er der selvfølgelig mulighed for at få pengene tilbage ved at henvende sig til det sted, hvor billetten er købt – dog inden den 30. april. Ved tvivlsspørgsmål kan man altid henvende sig til billettelefonen 30 57 19 99, som er åben torsdag kl. 16.00-19.30 samt søndag kl. 16.00-19.30. Et alternativ er at beholde billetten og glæde sig til de kommende koncerter.

Det annoncerede tidspunkt for afholdelse af den årlige generalforsamling den 16. marts i Snurretoppens lokaler er desværre også en ”ommer”. Den nye dato er den 12. april – med håb om nye politiske forordninger, så det lader sig gøre at gennemføre arrangementet.

Det er godt nok ”træls” endnu engang at skulle ændre de annoncerede koncertdatoer. Lad os håbe det er sidste gang – og lad os så få gang i et lunt forår, så vi  kan mødes udendørs i forskellige sociale sammenhænge – helst i et lidt større antal end det nuværende.

Venlig hilsen 

Spilledåsen 

Ændre din tilmelding    |    Læs online
Kulturforeningen Spilledåsen
Algade 32, 4660 Store Heddinge