United Nations Jazzband – Jazz på Harmonien

DKK275

Medlemsbillet – kræver medlemsskab af Spilledåsen

Koncerten afholdes på Harmonien, Rødvig.

På grund af Covid-19 vil der ikke være buffet, men i stedet portionsanretninger ved små borde. Der må ikke danses.

Evt. resterende billetter kan kun købes via

  • Billettelefonen: 30 57 19 99

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2020-11a Kategori:

Beskrivelse

3.  oktober, kl. 18.00/20.00

Seks instrumenter, fem nationaliteter, én passion: New Orleans Jazz.
Det er den bedste beskrivelse af United Nations Jazzband.

Dette band er en unik kombination af nogle af de fineste og mest talentfulde “unge” traditionelle jazz musikere, der forenes nu og da, ved særlige lejligheder. Bandet har udover forskellige klubber, også spillet på flere vigtige jazzfestivaler, såsom Sancy Snow Jazz (Frankrig), Snake City Jazzfestival (Slangerup, Danmark), Ascona (CH) og Riverboat Jazz Festival (Silkeborg, Danmark).

Bandet har nogle fantastiske solospillere; på klarinet er det ClariDude of Australia, Chris Tanner. Opvokset i området omkring Melbourne, spillede Chris i flere bands, såsom “The Hoodangers” og “Yarra Yarra Jazz Band” og han har ligeledes været på tour gennem Rusland og Europa.
Udover hans melodiske spil, er Chris også en ren performer, på vokal.

Frankrig er repræsenteret af Jerome Etcheberry på trompet. Jerome er en professionel trompetist gennem mange år og har spillet i bands, som det institutionelle franske band “Les Haricots Rouges”. Specielt i slow down numre, får Jeromes måde at spille på, enhver kvinde (og selv nogle mænd) til at forelske sig.

Niklas Carlsson er en af de mest berømte Trombone spillere på jazz scenen, og han er medstifter af det velkendte svenske “Second Line Jazzband”.

På banjo finder vi hollænderen. Norbert Reijngoud spiller banjo i en swingende stil med Jim McIntosh og George Formby og var medstifter af det tidligere ‘unge’ hollandske “Hot Revival Stompers”.

Den danske Stefan Andersen er en stimulerende trommeslager, der fuldender den rytmiske sektion. Stefan, der er ekstrem god til at spille second line rhythm og han er ligeledes trommeslager i det velkendte danske “Jazz Five”.

De dybeste toner i rytmikken af bandets stimulerende motor, kommer fra København med Kasper Tagel på Kontrabas. Han er en erfaren musiker i New Orleans genren og bedst kendt for sit arbejde med det danske neo-trad band “Six City Stompers”

  • Jerome Etcheberry (FR) trompet
  • Niklas Carlsson (S) basun
  • Chris Tanner (AU) klarinet
  • Norbert Reijngoud (NL) banjo
  • Kasper Tagel (DK) kontrabas
  • Stefan Andersen (DK) trommer