TipToe Bigband

DKK225

Medlemsbillet – kræver gyldigt medlemsskab af Spilledåsen

Koncerten afholdes i Snurretoppen i Store Heddinge.
Vi indretter os efter de gældende Covid-19 restriktioner.

Billetter kan også købes via

  • Billettelefonen: 30 57 19 99
    torsdage og søndage mellem 16.00 og 19.30
  • Kontorcenteret Store Heddinge, Algade 18, Store Heddinge
    tlf.: 56 50 33 32
  • Staxen Bøger og Papir, Hovedgaden 56, Hårlev
    tlf.: 56 28 60 77

NB! ændrer du antallet i kurven, skal du huske at genindlæse siden for at tallet bliver ændret.

 

 

- +
Varenummer (SKU): 2021-03a Kategori:

Beskrivelse

4. april 2022, kl. 20.00

Den engelske sangerinde Dawn Joseph har I de seneste år stået I front for det fuldfede funky soul-band MF Robots, der blandt andet har været på tour med Lenny Kravitz, og ellers har hun delt ud af sin glødende vokal i front for The Brand New Heavies og Shakespear’s Sister, og som backing-vokalist for de største stjerner som Phil Collins, Cliff Richard, Kylie Minogue, Rod Stewart, Spandau Ballet, Michael McDonald og Michael Buble.     

Nu kommer hun igen til Danmark for sammen med  Bobo Moreno, at lægge stemmer til en filmkoncert, hvor de fortolker den bedste musik fra James Bond filmene og musik fra film som ”Pulp Fiction”, “Jackie Brown”, “Reservoir dogs” og “Kill Bill” af Quentin Tarantino.

De to mere end fremragende sangere akkompagneres af det topprofessionelle TipToe Bigband fra Fyn, der har eksisteret siden 1994, og har udgivet seks album i deres nu mere end 25-årige historie.  Tiptoe Bigbands vision er at udfordre bigband-formatet ved konstant at søge kunstneriske udfordringer i forskellige musikalske udtryk samt at forny den store orkesterlyd gennem kreative musikalske samarbejder, som rækker ud over bigband-traditionen.

Det lykkedes de blandt andet godt med i 2018 og 2019 da de opførte lignende ”Bond/Tarantino” filmkoncerter – og på utallige opfordringer – gentager de så nu succesen med hele tre koncerter; heraf én i  Kulturforeningen Spilledåsen, Store Heddinge.