Rasmus Lyberth Band – NY DATO

DKK225

Medlemsbillet – kræver medlemsskab af Spilledåsen

Koncerten afholdes i Snurretoppen i Store Heddinge.

Billetter kan også købes via

  • Billettelefonen: 30 57 19 99
    torsdage og søndage mellem 16.00 og 19.30
  • Kontorcenteret Store Heddinge, Algade 18, Store Heddinge
    tlf.: 56 50 33 32
  • Staxen Bøger og Papir, Hovedgaden 56, Hårlev
    tlf.: 56 28 60 77

NB! ændrer du antallet i kurven, skal du huske at genindlæse siden for at tallet bliver ændret.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2020-05a Kategori:

Beskrivelse

11. maj 2021, kl. 20.00

Inuunerup oqarfigaanga / Livet skal leves på ny
Flere jazz- og rocktoner, og sange om klima og kærlighed præger den nye udgivelse.
Han har noget på hjerte. Noget at fortælle, men stilen er ny, mere rockede og mere jazzede.

Teksterne er som små digte, der kryber helt ind under huden. Det er små hverdagshistorier om kys, troskab og glæden ved livet.

”Da jeg begyndte med at lave den nye CD, havde jeg slet ikke forestillet mig, at den skulle blive min bedste gennem tiden. Jeg viste bare, at jeg havde noget musik, som var meget alsidigt og tekstmæssigt havde et mere direkte budskab til publikum end jeg før har haft. På en måde mere personligt,” siger Rasmus Lyberth.

På det nye album hører vi også for første gang Lyberth med et politisk budskab – om end det er pakket smukt og poetisk ind i drømmebilleder og velspillede violiner.

”Jeg har skrevet en klimasang. Det eneste sted, vi kan leve, er på jorden. Selvfølgelig kan vi altid drømme om, at vi kan rejse et andet sted hen i universet, hvis vi ikke kan være her længere. Men når jorden prøver at fortælle os, at den er lige så levende som os, så synes jeg, at vi skal prøve og høre, hvad den vil sige, så alle nye generationer i fremtiden kan leve ligesom os; i den smukkeste verden.”

En af de musikere som har arbejdet sammen med Rasmus Lyberth på den nye udgivelse, er Kristoffer Jul Reenberg. Han siger:
”Denne her cd er meget anderledes end andre af Lyberths plader. Den er meget skarpere. Men det er også en legeplade, hvor vi har eksperimenteret under indspilningen. Det har været sjovt – og det tror jeg også man kan høre. Vi har jo også to musikere med fra Afrika – og de sætter naturligvis også deres aftryk på musikken.